AWG Special Strålerør HS 12 - HS 16


Universaltågestrålerør

AWG-HS 12 / HS 16

 

Tekniske specifikationer

Trinløs regulering, fra 0 - 120 gr.
Special dysehoved af gummibelagt messing,

mellemrør af kunststof.
Tilgang: C-Storz, B-Storz, 2" udvendig rørgevind.
Dysestr.: HS 10 - HS 12 - HS 16 - HS 20.

 

AWG universaltågerør udgår af vores sortiment.

(Vi har stadig enkelte AWG strålerør på lager.) 

Se i stedet gerne HS special strålerør 111, der ligeledes

fås i varianterne HS 12 og HS 16.

Du kan se HS specialstrålerør 111 her.

 


Pris Antal
HS Universalstrålerør: HS 16 med 2" udv.rgv UDEN Storz /
Varenr. 17-110-16
Enhed: stk.
595,00 DKK ekskl. moms
HS Universalstrålerør: HS 12 med 2" udv.rgv UDEN Storz /
Varenr. 17-110-12
Enhed: stk.
595,00 DKK ekskl. momsAWG Strålerør messing

AWG Strålerør messing med trinløs regulering. AWG Strålerør. Strålerør til brandslange findes i mange varianter og størrelser. Der findes her AWG strålerør messing med variationer i forhold til vandmængde, dråbestørrelse og meget mere. Et AWG strålerør messing sikrer, at man har fuld kontrol over vandafgivningen.

For bedste resultat, er det vigtigt at du til formålet har valgt det rigtige strålerør til brandslange. Når en stråle har forladt AWG strålerør messing, bliver den påvirket af flere forskellige faktorer. For det første vil den være påvirket af tyngdekraften, og for det andet vil den være påvirket af luftmodstanden. Da en stråle fra et strålerør bliver påvirket af tyngdekraften og luftmodstanden, vil strålen afbøjes mod jorden. AWG Strålerør i messing har et specielt dysehoved af gummibelagt messing.

 

AWG strålerør messing med vandtåge. Dette strålerør har en vandtåge med tågespredning. Vandtåge giver mulighed for at opnå det optimale slukningsarbejde. Strålerør med vandtåge findes med forskellige tryk. Hvilket det optimale arbejdstryk er, afhænger af, om der er tale om et lavtryks strålerør eller strålerør med højtryk. Hvad er vandtåge? Vandtåge bekæmper flammer med en fint forstøvet vandtåge i stedet for store tunge dråber. En vandtåge kan slukke en brand mere effektivt, end en tyk stråle af større dråber. Men det afhænger selvfølgelig af flere faktorer. I nogle tilfælde vil en tykkere stråle være den bedste løsning. Du må sætte dig godt ind i, hvordan dit strålerør fungerer, så du kan få det mest optimale ud af det og vandtågen. AWG Strålerør messing har en tilgang med c-storz og b-storz. For yderligere information er du velkommen til at kontakte os. 

AWG Special Strålerør HS 12 og HS 16 | AWG Strålerør af god kvalitet!
AWG Special Strålerør HS 12 og HS 16 | AWG Strålerør af god kvalitet!

Klik på billede for stor udgave
Vi anbefaler:

 

brandtæppe