Brandtæppe std 120 x 180 cm Hard Box

Varenr. 10-115-09

Brandtæppe TOTAL Standard

120 x 180 cm i Hard Box

Godkendt: EN 1869 fra 1997

 

Brandtæppet er vævet af glastråde, og egnet til brandslukning i køkkener, restauranter, kantiner, grill-barer, laboratorier, i hjemmet m.v.

 

Brandtæppet anvendes til slukning af

  • Friture-brande
  • Brande i el-artikler, TV m.m.
  • Brande i dekorationer
  • Motor-brande
  • Havegrill-brande
  • Person-brande

Leveres med dansk label / tekst.


182,00 DKK ekskl. moms / stk.
155,00 DKK ekskl. moms / stk.
 

Nyttig information

Hvor kan et brandtæppe med fordel opbevares?

De mest nyttige steder at have et brandtæppe er i storkøkkener, institutioner, private hjem, kantiner, i industrien samt hvilket som helst sted, hvor man arbejder med friture.

 

Store brandtæpper

Hvilken størrelse bør dit brandtæppe have? Det kommer selvfølgelig an på, hvor stort et område det skal dække, når en eventuel brand skal slukkes. Store brandtæpper er bedre end de mindre, da de kan dække et større område. Dette er fordi det under brandslukning gælder om hurtigst muligt at dække hele brandstedet, og derved kvæle ilden. Store brandtæpper vil derfor også være egnet især til slukning af brande i personer, hvor det er nødvendigt at rulle personen ind i brandtæppet, for at slukke ilden. (Er personen i panik, er det nødvendigt at lægge personen ned, imens man får ilden slukket.) Skal du slukke en brand i mindre gryder, vil et mindre brandtæppe være fint. Når du skal købe dit brandtæppe, bør du derfor være opmærksom på dit brandslukningsbehov på stedet, om du skal bruge små eller store brandtæpper, og om det for dig vil være en fordel at have flere brandtæpper.

 

Brandtæppe skilt - Få et overblik med skiltning

Der er som oftest brandtæpper i køkkener, og skulle uheldet være ude, kan det ikke gå for hurtigt. Man skal ikke være i tvivl om hvor brandtæppet befinder sig. - Det kan tilstrækkelig skiltning hjælpe dig med. Hvis du mangler et brandtæppe skilt, kan det købes her.

 

Køb af brandtæppe

Med dette brandtæppe på 120 x 180 cm, er du godt sikret, hvis der opstår en brand. De fleste brande opstår i køkkenet. Derfor er det en god idé, at opbevare tæppet til brandslukning i køkkenet, hvor der er mest sandsynlighed for, at en eventuel brand kan opstå. Køb af brandtæppe bør ikke udskydes, da det kan minimere skaderne i tilfælde af brand. Hvis du har brug for vejledning til køb ad brandtæppe er du velkommen til at kontakte os på telefon 56 12 99 05 eller på mail@brand-tech.dk.

 

Slukning af brand i person

Hvad hvis der går ild i en person? Lær her lidt om elementær brandbekæmpelse, så du er bedre rustet. Brandtæppet kan med fordel bruges til slukning af en personbrand. Det er hurtigt og effektivt, så antallet og omfanget af eventuelle brandsårsskader mindskes. Svøb tæppet over personens hoved og skuldre. Læg personen ned, om nødvendigt med magt! Derefter skal du klappe / stryge ilden ud, fra hovedet og ned. Fjern tæppet og påbegynd kold vandbehandling med det samme.

 

Sammenlign brandtæpper

Du kan se vores andre brandtæpper nedenfor.

Se brandtæppe 180 x 120 cm i blødt etui EN1869.

Se brandtæppe 120 cm 180 cm Hard Box EN 1869.

Se brandtæppe 3-lag 120 x 180 cm.

Se brandtæppe 120 x 120 cm i blødt etui EN 1869.


Klik på billede for stor udgave
Vi anbefaler:

 

brandtæppe