Hanerør


Hanerør med afspærringshane. 

 

D-Hanerør m/D-Storz

C-Hanerør m/C-Storz

B-Hanerør m/B-Storz

 

Mellemrør og dyse i kunststof.

Kuglehane af aluminium m. kugle

af kunststof.

3 positioner: Klar stråle, brus, lukket.


Pris Antal
Størrelse: D-Hanerør /
Varenr. 17-051-00
Enhed: stk.
348,00 DKK ekskl. moms
Størrelse: C-Hanerør /
Varenr. 17-052-00
Enhed: stk.
295,00 DKK ekskl. moms
Størrelse: C-Hanerør m/C-Storz - model PC /
Varenr. 17-052-PC
Enhed: stk.
295,00 DKK ekskl. momsStorz hanerør med hane - strålerør

Storz hanerør i aluminium. Med hane til fastkobling. Hanerør i aluminium, mellemrør og strålespids i polyamid. Med dette storz hanerør med hane – strålerør har du flere muligheder. Strålerøret har 3 positioner hvilke er: Klar stråle, brus og lukket.

Lidt om storz hanerør med hane – strålerør: Den mest simple form for strålerør er hanerøret som fremstilles enten helt i letmetal eller i en kombination af letmetal og kunststof. Dette hanerør – strålerør er fremstillet af kunststof og aluminium. Rørenes normale arbejdstryk er fire bar. Storz hanerør med hane – strålerør findes som D-, C- og B-hanerør. Dette strålerør fås både med B, C og D hanerør. Størrelsen af strålespidsen kan ændres ved at man på- eller af- skruer løse spidser, og derved regulerer vandydelsen. Stråler storz hanerør har både samlet og spredt stråle. Det bedste slukningsresultat opnås normalt med en spredt stråle. Hvis man vil undgå en utilsigtet åbning med samlet stråle, er nogle typer hanerør derfor udstyret med en sikringspal, der låser betjeningshåndtaget. Stråletypen i storz hanerør med hane strålerør dannes i kugleventilen. For at sprede strålen skal du dreje hanen. På den måde får du vandet til at passere den del af kugleventilen, der er bygget op med et antal lede-blade, der er snoet i samme retning. Vandet sættes på den måde i rotation i mellem røret. Når vandet forlader strålespidsen, skabes rotationen af en let spredt stråle. Vil du vide mere om storz hanerør med hane strålerør? Du kan vælge mellem storz hanerør med hane strålerør B, storz hanerør med hane strålerør C og storz hanerør med hane strålerør D. 

Vores storz hanerør med hane er et kvalitets strålerør, som vi giver vejledning inden for. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for vejledning omkring dit valg af hanerør.

Du kan kontakte os på telefon 56 12 99 05 eller på mail@brand-tech.dk.

Storz hanerør | Strålerør med afspærringshane str B - C og D | Hanerør
Storz hanerør | Strålerør med afspærringshane str B - C og D | Hanerør

Klik på billede for stor udgave
Vi anbefaler:

 

brandtæppe