Handelsbetingelser

 

Midlertidigt pris- forbehold

Da vi konstant modtager voldsomme leverandørprisstigninger pga. de stadig stigende globale omkostninger på råvarer og fragt m.m., må vi desværre indføre et prisforbehold for varer, vi ikke har på lager. Såfremt vi ikke kan levere den bestilte vare til den anførte pris, vil vi kontakte ordreafgiveren med tilbud om aktuel pris.

 

Salgs- og leveringsbetingelser

 

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Brand-Tech.

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Brand-Tech.

 

Priser
Alle vores priser er i DKK excl moms

Kan ske på Telefon, Mail eller Online ordresystem.

Telefon: tager vi ikke telefonen, så indtal besked så ringer vi tilbage.

Sender du mail vil vi hvis muligt svare senest indenfor 24 timer, dog med forbehold i forbindelse med ferie eller andet fravær.

 

Betaling og Bestilling

Pr. faktura 8 dage netto - eller efter aftale

Det offentlige faktureres elektronisk efter oplyst EAN-nr.

Vi tillader os dog at viderefakturere eventuelle leverandørgebyrer ved hjemtagelse af specialvarer. Dette vil dog blive oplyst

 

Ved manglende betaling:

Ved for sen betaling kan der fremsendes rykkerskrivelse pålagt kr. 100,00 uanset fakturaens beløb.

Herudover kan der tillægges kompensationsgebyr, iht. gældende lovgivning på kr. 310,00

Fordringen overdrages herefter til inddrivelse hos advokat- og inkassobehandling, med deraf følgende yderligere omkostninger for købers regning. Der vil blive opkrævet morarente på 2% pr mdr. efter forfaldsdag

Endvidere forbeholder vi os ret til at annullere eventuelle opnåede specialrabatter.

 

Levering:
Levering Ab lager eller efter aftale.

Leveres  for købers regning og risiko.

Varer kan afhentes efter aftale

Forsendelser foretages hovedsageligt med fragtmand til lavest mulige netto-fragtrater som viderefaktureres uden tillæg fra vores side. Småpakker kan sendes med GLS-Pakketrans.

 

Returnering:
Kun kurante varer i originalemballage tages retur og kun efter forudgående aftale inden for max 1 uge fra leveringsdagen. Omkostninger i forbindelse med returnering afholdes af køber. Specielt hjemtagne varer kan ikke returneres. For varer der returneres, forbeholder vi os ret til at fratrække returgebyr.


Ved køb som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget.

Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Leverede varer tilhører Brand-Tech indtil de er betalt

 

Tvist

Tvist mellem partnerne forgår efter Dansk lov og retsinstans

 

Forbehold :   Vi tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt leveringssvigt.Vi anbefaler:

 

brandtæppe