Strålerør EURO-dyse f/slangevinde -/skab


Strålerør EURO 3/4" og 1"

Godkendt i.h.t. EN 671

 

Egnet til som spulerør eller til brug

i slangeskabe.

Testet og godkendt i henhold til ”Europæisk Standard EN671-1” 

 

Robust rør fremstillet af messing

og P.O.M. kunststof.

 

Varianter

7 mm dyse m. 3/4" slangestuds.

Vægt: 276g
10 mm dyse m. 1" slangestuds. - udgået af produktion


Pris
Størrelse: 3/4" /
Varenr. 17-005-07
Enhed: stk.
165,00 DKK ekskl. moms
Denne vare er midlertidig udsolgt.EURO Strålerør af kunststof/messing

EURO Strålerør af messing med trinløs regulering. Strålerør til brandslange findes i mange varianter og størrelser. Der findes her EURO strålerør messing med variationer i forhold til vandmængde, dråbestørrelse og meget mere. Et EURO strålerør af messing sikrer, at man har fuld kontrol over vandafgivningen.

 

For at opnå det bedste resultat, er det vigtigt, at du til formålet har valgt det rigtige strålerør til din brandslange. Når en stråle har forladt et EURO strålerør et af messing, er der flere faktorer bliver der påvirker den. For det første vil den være påvirket af tyngdekraften, og for det andet vil den være påvirket af luftmodstanden. Da en stråle fra et strålerør bliver påvirket af tyngdekraften og luftmodstanden, vil strålen afbøjes mod jorden. EURO Strålerør messing har et specielt dysehoved af gummibelagt messing.

 

EURO strålerør messing med vandtåge. Dette strålerør har en vandtåge med tågespredning. Vandtåge giver mulighed for at opnå det optimale slukningsarbejde. Strålerør med vandtåge findes med forskellige tryk. Hvilket det optimale arbejdstryk er, afhænger af, om der er tale om et lavtryks strålerør eller strålerør med højtryk. Hvad er vandtåge? Vandtåge bekæmper flammer med en fint forstøvet vandtåge i stedet for store tunge dråber. En vandtåge kan slukke en brand mere effektivt end en tyk stråle af større dråber. Men det afhænger selvfølgelig af flere faktorer. I nogle tilfælde vil en tykkere stråle være den bedste løsning. Du må sætte dig godt ind i, hvordan dit strålerør fungerer, så du kan få det mest optimale ud af det og vandtåge. EURO Strålerør messing har en tilgang 3/4" eller 1" slangestuds. For yderligere information er du velkommen til at kontakte os. 

Strålerør EURO-dyse til slangevinde - skab | Fremstillet af messing!

Klik på billede for stor udgave
Vi anbefaler:

 

brandtæppe