Mobil Nødhjælp / Førstehjælps Station

Varenr. 40-750

Mobil Nødhjælp / Førstehjælps Station

 

Mobil Nødhjælps Station der består af en trolley med Kabinet. Indeholder Førstehjælpskuffert MULTI BYG & Industri – Øjenskyl – XL-plastersæt – 6 kg pulverslukker

 

Førstehjælpskuffert Indhold i henhold til DIN 13169
Ekstra indhold:
- Øjenskyl 2x500 ml
- Plaster 5m x 6cm til afklipning
- Plaster 50 stk. 2,5 x 7,2 cm Elastik
- Plaster 50 stk. 2,5 x 7,2 cm Vandfast
- Plaster 50 stk. 1,9 x 7,2 cm Elastik
- Plaster 50 stk. 1,9 x 7,2 cm Vandfast


3.350,00 DKK ekskl. moms / stk.

Denne vare er midlertidig udsolgt.


Mobil Nødhjælp / Førstehjælps Station

EN perfekt løsning til byggepladser. Nødhjælps stationen indeholder en 6 kg Brandslukker ABC. Ønsker du en brandslukker CO2 eller en brandslukker 2 kg er du velkommen til at kontakte os. Du kan også få en brandslukker vand eller skumslukker 9 liter.

Førstehjælps- nødhjælps station med førstehjælpskuffert. Indeholder øjenskyllespray og over 200 plastre. Hav altid en øjenskyl i nærheden når uheldet er ude. Øjenskyllespray er den første førstehjælp til dit øje inden du når hospitalet. Du får plaster i forskellige størrelser, så du har til alle behov.

Førstehjælpsvognen er specielt designet, så der ikke medfølger for små plastre eller andet førstehjælpsudstyr der er ubrugeligt.

Hav altid nødhjælp i nærheden. Hvis du skal vente på ambulancen inden du tager de første forholdsregler, kan skade blive større. Derimod kan du mindske skaden ved at være forberedt og have alt den nødvendige førstehjælp i nærheden.

Skal du bruge en ildslukker Co2 kan du bestille en ekstra slukker til førstehjælpsvognen.

Denne nødhjælpsstation er perfekt til byggepladser og er generelt egnet til erhverv.

Har du andre ønsker eller krav til nødhjælpsvognen kan du komme med dine anmodninger. Vi ser gerne at efterleve alle vores kunders ønsker til vognen og den kan designes dom du vil. Prisen afhænger af det førstehjælpsudstyr og brandmateriel der skal findes på denne trolley med førstehjælp.


Klik på billede for stor udgave
Vi anbefaler:

 

brandtæppe