Strålerør Forkromet


Forkromet strålerør i messing

med kuglehane og 3 indstillinger:

Klar stråle - Brus - Lukket

 

Leveres i 3 størrelser:

- 1/2" / 13 mm slangestuds - 4 mm dyse

  Vægt: 412g

- 3/4" / 19 mm slangestuds - 6 mm dyse

  Vægt: 379g

- 1" / 25 mm slangestuds - 8 mm dyse

  Vægt: 340g


Pris Antal
Strålerør: 1/2" / 13 mm - dyse 4 mm /
Varenr. 17-001-13
Enhed: stk.
265,00 DKK ekskl. moms
Strålerør: 3/4" / 19 mm - dyse 6 mm /
Varenr. 17-001-19
Enhed: stk.
245,00 DKK ekskl. moms
Strålerør: 1" / 25 mm - dyse 8 mm /
Varenr. 17-001-25
Enhed: stk.
245,00 DKK ekskl. momsForkromet Strålerør messing

Forkromet Strålerør messing med trinløs regulering. Strålerør til brandslange der findes i mange varianter og størrelser. Forkrometde strålerør i messing fås med forskellige dysestørrelser og  slangestuds-størrelser. Med et forkromet strålerør kan man variere vandmængde, dråbestørrelse og meget mere. Et forkromet strålerør i messing sikrer derved, at man har fuld kontrol over vandafgivningen.

 

For bedste resultat, er det vigtigt, at du til formålet har valgt det rigtige strålerør til brandslangen. Når en stråle har forladt forkromet strålerør messing, bliver den påvirket af flere faktorer. For det første vil den være påvirket af tyngdekraften, og for det andet vil den være påvirket af luftmodstanden. Da en stråle fra et strålerør bliver påvirket af tyngdekraften og luftmodstanden, vil strålen afbøjes mod jorden. Et forkromet strålerør messing har en kuglehane med 3 indstillinger af gummibelagt messing.

 

Forkromet strålerør messing

Dette strålerør har en vandtåge med tågespredning. Vandtågen giver mulighed for at opnå det optimale slukningsarbejde. Strålerør med vandtåge findes med forskellige tryk. Hvilket det optimale arbejdstryk er, afhænger af slukningssituationen, og om man bruger et lavtryks strålerør eller et strålerør med højtryk til formålet. Strålerøret muliggør vandtåge. Hvad er vandtåge? Vandtåge bekæmper flammer med en fint forstøvet vandtåge i stedet for store tunge dråber. En vandtåge kan slukke en brand mere effektivt end en tyk stråle af større dråber, da vandtågen hurtigere dækker et større område, og derved hurtigt begrænser spredningen af ilden. Men det afhænger selvfølgelig af flere faktorer. I nogle tilfælde vil en tykkere stråle være den bedste løsning. Du må sætte dig godt ind i, hvordan dit strålerør fungerer, så du kan få det mest optimale ud af det og vandtågen. Forkromet Strålerør messing har en tilgang med C-storz og B-storz. For yderligere information er du velkommen til at kontakte os

telefon 56 12 99 05 eller på mail@brand-tech.dk.

Strålerør Forkromet | Strålerør i 3 størrelser 4 mm 6 mm og 8 mm dyse
Strålerør Forkromet | Strålerør i 3 størrelser 4 mm 6 mm og 8 mm dyse

Klik på billede for stor udgave
Vi anbefaler:

 

brandtæppe