Svejsetæppe 1200°C 1,8 x 3,0 m

Varenr. 10-120-02

Svejsetæppe 1200 °C 1,8 x 3 m

Fremstillet af silikat fibre

 

Svejsetæppe der er fremstillet af silikat-fibre, og har unikke egenskaber i forhold modstandsdygtighed over for høje temperaturer ved brug. Derfor er dette materiale egnet til anvendelse som svejsetæppe ved arbejde som svejsning, - selv under ekstreme forhold.

 

Svejsetæppet tåler belastninger på 1000°C og kortvarigt på 1200°C.

 

Ved fremstilling af svejsetæppets varmebestandige materiale anvendes silica fibre af høj kvalitet. Fordelen ved brug af Silica er, at det ikke er skadeligt for miljøet. Dette svejsetæppe er behandlet med en mineralsk baseret finish, så det bedre tåler f.eks. slibende underlag, hvilket modvirker at svejsetæppet trevler ved brug.

 

Vægt: ca. 1150 g/m2

Tykkelse: 1,3 mm.

Mål: 3000 mm x 1800 mm.

 

 


1.745,00 DKK ekskl. moms / stk.
1.485,00 DKK ekskl. moms / stk.
Information om svejsetæppet

Brandhæmmende tæpper kan hjælpe med at beskytte objekter og arbejdsomgivelser imod gnister og gløder. Svejsetæppets kant / oplæg er syet med glasfibertråd af samme materialetype som selve tæppet. Alle svejsetæppets kanter / sider er monteret med "øjer", der sidder med 36 tommers mellemrum.

 

Materiale der er behandlet med mineralsk baseret finish tåler slibende underlag bedre, mens ubehandlet materiale  generelt er bedre til at hænge over objekter. Svejsetæppet er vævet af glasfiber, der kan modstå stor belastning og derfor er yderst slidstærkt. Fibrene i glasfiber består af meget tynde strenge af glas, der er vævet sammen til glasfibervæv, som er flexibelt / bøjeligt, og derfor tåler at blive foldet. Det anbefales at bruge flere lag af svejsetæppe ved svejsning, for extra beskyttelse.

 

Andre svejsetæpper

Brand-Tech har flere svejsetæpper, så ethvert behov for beskyttelse af omgivelserne kan opfyldes. Det kan f.eks. være svejsning eller anden form for aktivitet, der forårsager gnister eller gløder.

Sammenlign gerne vores forskellige svejsetæpper nedenfor.

Se Svejsetæppe 600 °C i rulle á 50 x 1 m her.

Se Svejsetæppe 2 x 3 m 600 °C her.

Se Svejsetæppe 1000°C her.

Har du brug for brandtæpper eller andet sikkerhedsudstyr til brandforebyggelse på byggepladsen, kan du se det her.

 

Forholdsregler

Et letvægts svejsetæppe, såsom dette 1200 °C svejsetæppe bør kun bruges vertikalt / lodret, så varme gløder og lignende let kan falde af efter umiddelbar kontakt med svejsetæppet.

 

Svejsetæpper bør jævnligt checkes, for at sikre at de virker hensigtsmæssigt. Erstat om nødvendigt beskadigede tæpper. Det er op til brugeren af svejsetæppet at afgøre om det er tistrækkelig beskyttelse til det arbejde det skal bruges til. Det kan derfor være en god idé at få vejledning af en kvalificeret brandsikkerheds-fagmand.

Svejsetæppe | Svejsetæppe 1200°C 1,8 x 3,0 m
Svejsetæppe | Svejsetæppe 1200°C 1,8 x 3,0 m

Klik på billede for stor udgave
Vi anbefaler:

 

brandtæppe