Unifighter 10C m/1" urgv eller D-Storz

Varenr. 17-112-10

 Unifighter 10C universalstrålerør

 

Tekniske specifikationer

Trinøs justering: Lukket - fuld tåge - klar stråle
Arbejdstryk: 2 - 20 bar

 

Ydelse/kastelængde v. 6 bar

Fuld tåge / klar stråle
152 ltr/min - 11 m / 152 ltr/min - 21-24 m


995,00 DKK ekskl. moms / stk.
Strålerør Unifighters – Universalstrålerør

Unifighters– Universalstrålerør er et special strålerør med trinløs indstilling. Strålerør Unifighters findes i mange varianter og størrelser. Der findes her Unifighters strålerør med flere variationer ift. til strålebillede, dråbestørrelse og meget mere. Et strålerør sikrer, at man har fuld kontrol over vandafgivningen, og unifighters har et arbejdstryk på 2 – 20 bar.

For at få det bedste resultat, er det meget vigtigt, at du til formålet har valgt det rigtige strålerør unifighter. Når en stråle har forladt tågestrålerøret, er der flere faktorer der bliver påvirket. For det første vil den være påvirket af tyngdekraften, og for det andet vil den være påvirket af luftmodstanden.

Vandmængden som dit strålerør unifighters – universalstrålerør vil yde, afhænger af mundstykkets diameter samt trykket. Der er flere ting at tage højde for. Hvis du er i tvivl, er du velkommen til at kontakte os på telefon 56 12 99 05 eller på mail@brand-tech.dk.

Universalstrålerør -  strålerør unifighters har en kompakt vandstråle / en diffus vandstråle, som du bør være opmærksom på.

Uanset hvilken type strålerør unifighters der er tale om, skal der altid være påsat en storz kobling. Hvis du ønsker at købe en storz kobling kan du se vores side for storz koblinger. Vi har mange forskellige former for storz koblinger til vores strålerør. Find den rigtige til dit unifighters universalstrålerør.  

Der er mange fordele ved at vælge et universalstrålerør – som dette strålerør unifighters. Der findes flere forskellige varianter. Unifighters kan gå fra fuld tåge til klar stråle. Det varierer hvor mange ltr. i minuttet strålerør – universalstrålerør afgiver.

Hvis du har yderligere spørgsmål til tågestrålerør -  strålerør unifire nozzle er du velkommen til at kontakte os pr. mail eller telefon. 

Unifighter Universalstrålerør 10C | Strålerør m. Trinløs Justering!
Unifighter Universalstrålerør 10C | Strålerør m. Trinløs Justering!
Unifighter Universalstrålerør 10C | Strålerør m. Trinløs Justering!
Unifighter Universalstrålerør 10C | Strålerør m. Trinløs Justering!

Klik på billede for stor udgave
Vi anbefaler:

 

brandtæppe