Litium Brandslukker

 

Slukker brande i lithium batterier!

Denne brandslukker er helt unik, da den først og fremmest køler branden, hvorefter den danner en hinde over brandoverfladen. Dette begrænser tilførslen af oxygen, så branden ikke starter igen. Fordi slukningsmidlet hæfter vertikalt, giver det en vertikal kølning. Denne egenskab har andre flydende slukningsmidler ikke og glider derfor af uden større køling. 

 

Lithium brandslukker indholdet består af en blaning af vand og vermiculite. Den har en god sluknings effekt på brand med over 1000oC. Disse høje temperatuer, er netop det de vanskelige litium batteribande og metalbrande har.

 

Læs mere her


Lithium brandslukker 2 ltr
Lithium brandslukker 2 ltr
Varenr.: 07-802


Info | Bestilling
Lithium brandslukker 6 ltr
Lithium brandslukker 6 ltr
Varenr.: 07-806


Info | Bestilling
Lithium brandslukker 9 ltr
Lithium brandslukker 9 ltr
Varenr.: 07-809


Info | Bestilling
Lithium brandslukker 20 ltr
Lithium brandslukker 20 ltr
Varenr.: 07-820


Info | Bestilling

Spredning af brande i lithium batterier:

 

Disse Litium brandslukkere er en rigtig god termisk isolattor, da de isolerer de intakte celler i batteriet, og forhindre derved overophedning samt brandpropagering i batteriet. På denne måde stoppes spredning af brande i batterier, som er forårsaget af overophedning, hurtigt og effektivt.

 

Test af litium brandslukkere i forbindelse med begrænsning af spredning ved bilbrande er meget effektive. Det er det eneste slukningsmiddel på markedet, som har gennemgået uafhængige tredjeparts test verd. slukning af litium batteribrande.

 

Anvendelsesområder:

 

Industri, butik, det offentlige, mekaniske værksteder, bolier, varehus, lufthavne, havne, færger, genbrugsstationer, sygehuse m.m.