9 Ltr Vandslukker EURO - Nordisk godkendelse

Varenr. 09-002-09

9 Ltr Vandslukker EURO

Nordisk godkendelse

Klasse 21A

 

Slukkeren er med trykindikator / manometer
Leveres med vægbeslag
 

En rigtig god vandslukker til en konkurrencedygtig pris

Tysk kvalitet

Til slukning af organiske materialer,

Træ, papir og textiler

El-brande op til 1000V - 1 m. afstand

 

Velegnet til kontorer, forretninger, lagre, hoteller,

institutioner, skoler, hjemmet m.m.

 

Tekniske specifikationer 

- er på vej


795,00 DKK ekskl. moms / stk.
695,00 DKK ekskl. moms / stk.
Vandslukker 9 liter

Vores 9 l vandslukker har brandklassen A hvilket vil sige, at den kan bruges til slukning af brande i organiske materialer. Det indbefatter træ, papir og textiler. Derudover kan vandslukker 9 l også bruges til slukning af el-brande op til 1000 volt.

Dette er en billig vandslukker som du får til kun 695 kr. En brandslukker vand er den ældste metode til brandslukning, og er den flest folk kender til. Vores 9 l vandslukker kan bruges til brandbekæmpelse af mindre brande. Er der opstået en større brand skal du ringe efter brandvæsenet.

Ønsker du brandmateriel eftersyn kan du se nærmere på vores side kontrol af brandmateriel.

Denne ildslukker egner sig godt dom ildslukker til hjemmet. Har du behov for en frostsikker vandslukker kan du købe vores vandslukker 9 l TOTAL.

En billig brandslukker til god kvalitet kan være svær af finde. Men ikke hos os! Vi forhandler billige brandslukkere, men vi slækker aldrig på kvaliteten.

Der findes mange forskellige brandslukkere og derfor kan det være svært at finde den brandslukker som passer bedst til dit behov. Hvis du er i tvivl om, hvilken slukker der er bedst til netop dit behov, er du velkommen til at ringe til os for vejledning og information angående de forskellige ildslukkere. Hvis du er interesseret i brandslukker køb kan du se hele vores udvalg på siden for vores ildslukkere. Alle vores slukkere er godkendte med DS/EN3 og kan derfor bruges til erhverv. 


Klik på billede for stor udgave
Vi anbefaler:

 

brandtæppe