Brandtæppe 120 x 120 cm i blødt etui EN1869

Varenr. 10-115-07

Brandtæppe i blødt etui

Kraftig kvalitet af glasfibervæv

Måler 120 x 120 cm

Leveres i blødt etui

Godkendt: EU-norm EN 1869

Velegnet til

  • friturebrande og andre væskebrande
  • personbrande (fjern hurtigt tæppet igen, og efterkøl med vand)
  • motor- og el-brande
  • brande i dekorationer m.m.

Ideel til brandslukning i private køkkener, ved have-grillen m.m.


Nyttig information

Hvor kan et brandtæppe med fordel opbevares?

De mest nyttige steder at have et brandtæppe er i storkøkkener, i institutioner, i private hjem, i kantiner, i industrien, samt på et hvilket som helst sted hvor man arbejder med friture.

 

Brandmateriel

Brugsanvisningen til brandtæppet kan læses på forsiden af æsken. Dette brandtæppe er også egnet til slukning af personbrande.  Ved slukning af brand i en person, er det vigtigt at fjerne brandtæppet, så snart branden er slukket, og køle brandskaderne med koldt vand. Skal du slukke brande i mindre gryder, vil et mindre brandtæppe være fint. Alt brandmateriel skal være i orden, vær derfor opmærksom på at vælge det rigtige til dit brandslukningsbehov.

Brandtæppe symbol - Få et overblik over hvor dit brandfilt / brandmateriel er opsat v.hj.a. skiltning. Der er som oftest brandtæpper i køkkener, og skulle uheldet være ude, gælder det om hurtigt at kunne finde slukningsudstyret. Man skal ikke være i tvivl om, hvor brandtæppet befinder sig, - og det hjælper skiltene dig med. Hvis du mangler et brandtæppe symbol eller skilt, kan det købes her.

 

Brandfilt pris

Brandfilt pris er normalt på 99 kr ex. moms, men er i øjeblikket på tilbud. Med dette brandfilt / brandtæppe på 120 x 120 cm, er du godt sikret hvis der opstår en brand. De fleste brande opstår i køkkenet. Derfor er det en god idé, at opbevare tæppet i køkkenet. Køb af brandtæppe bør ikke udskydes, da det kan minimere eventuelle skader ved brand. Hvis du har brug for vejledning til køb brandtæppe er du velkommen til at kontakte os på telefon 56 12 99 05 eller på mail@brand-tech.dk

 

Brandtæppe person

Hvad hvis der går ild i en person? Lær lidt om elementær brandbekæmpelse, så du er bedre rustet. Køb dit brandmateriel idag. Dette brandtæppe kan med fordel bruges. Svøb tæppet over personens hoved og skuldre. Læg personen ned, om nødvendigt med magt! Derefter skal du klappe / stryge ilden ud, fra hovedet og ned. Fjern tæppet og påbegynd vandbehandling med koldt vand med det samme. Alle vores brandtæpper og brandmateriel er godkendt. 


Klik på billede for stor udgave
Vi anbefaler:

 

brandtæppe