Brandtæppe 3-lag 120 x 180 cm

Varenr. 10-115-10

Brandtæppe 3-lag

120 x180 cm i Hard Box

2 lag glasvæv med mellemliggende membran

Godkendt: EN 1869 1997

 

Den mellemliggende membran øger sikkerheden

og forhindrer væsker og dampe / os i at trænge

igennem tæppet.

 

Tæppet er egnet til brug i køkkener, i restauranter,

i kantiner, på grill-barer, i laboratorier, i hjemmet m.v.

 

Brandtæppet anvendes til

  • Friture brande
  • Brande i el-artikler, TV m.m.
  • Brand i dekorationer
  • Motorbrande
  • Havegrill brande
  • Person brande

Leveres med dansk label / tekst


336,00 DKK ekskl. moms / stk.
Produceret i England

Vores 3-lags brandtæpper som er fra Jacktone.Produkt JT510 er top kvalitetsbrandtæpper, og er altid blevet fremstillet i Jacktones fabrik, der er beliggende i West Midlands distriktet. Dette sikrer fuldstændig kontrol med kvalitetn af produkterne. Sammen med den tekniske ekspertise og support, er Jacktone brandtæpper et sikkert og pålidelideligt valg til dig og dine kunder.

 

Fuldt ud certificeret

Jacktone JT510 er top kvalitetsbrandtæpper bliver forhandlet under BS EN ISO 9001 kvalitets systeme, og er Kitemart certificeret til BS EN 1869:1997 standarden, for at levere fuldstændig garanti med hensyn til brandtæpperns ydeevne, når der er mest brug for det.

  • BS EN ISO 9001 certificeret
  • Kitemark certificeret til BS EN 1869:1997
  • 5 års garanti

Fem års garanti

Alle Jacktone seriens kvalitets brandtæpper kommer med en 5-års garanti, og med velkvalificeret teknisk support.

 

Nyttig information

Hvor kan et brandtæppe med fordel opbevares?

De mest nyttige steder at have et brandtæppe er i storkøkkener, institutioner, private hjem, i kantiner, i industrien samt hvilket som helst sted hvor man arbejder med friture.

 

Slukning af brand i person med brandtæppe 

Hvad nu hvis der går ild i en person? Det 3 lags brandtæppe er også egnet til slukning af brand, når der er gået ild i en person. Vi giver her lidt pointers om elementær brandbekæmpelse, så du er bedre rustet, hvis uheldet skulle være ude. Går der ild i en person, går han eller hun ofte i panik. Den bedste måde at få slukket ilden hurtigt, er at smide brandtæppet over personens hoved og skuldre og svøbe ham ind. Det gælder om hurtigt at lægge personen ned. Er han eller hun i panik, må du derfor, om nødvendigt, lægge ham eller hende ned med magt! Derefter skal du klappe / stryge ilden ud, fra hovedet og ned. Fjern så tæppet og påbegynd kold vandbehandling med det samme.

 

Brug af brandtæppe

Skal du slukke brand i en mindre gryde, kan et mindre brandtæppe udmærket anvendes. Når du skal købe dit brandtæppe bør du derfor være opmærksom på, om du har behov for at bruge små eller store brandtæpper. 

Der er som oftest brandtæpper i køkkener, og skulle uheldet være ude, skal brandslukningen gå hurtigt. Man skal ikke være i tvivl om hvor brandtæppet befinder sig, når man skal slukke branden. - Derfor kan det være en god idé,at skabe overblik over placeringen af brandtæpperne. Lad personalet få et hurtigt overblik med skiltning, og opsæt brandtæppe symboler på placeringsstederne. Hurtig brandslukning er alfa og omega, når det gælder om at mindske skaderne efter en brand. Det hjælper skiltene dig med. Hvis du mangler et brandtæppe symbol eller skilt, kan det købes her. Brugvejledning til brandtæppet kan læses på forsiden af æsken. 

 

Køb brandtæppe

Med dette tæppe 120 x 180 cm, er du godt sikret hvis der opstår en brand. De fleste brande opstår i køkkenet. Derfor er det en god idé, at opbevare tæppet i køkkenet. Køb af  brandtæppe bør ikke udskydes, da det i tilfælde af brand kan minimere de skader der måtte opstå som følge af branden.

 

Valg af det brandtæppe

Selvom dette er det absolut bedste brandtæppe, da det slukker meget effektivt, og uden væskegennemtrængning, findes der også andre brandtæpper der er gode alternativer til vores 3-lags brandtæppe. Du kan se dem nedenfor.

Se vores brandtæppe 180 x 120 cm i blødt etui EN 1869 her.

Se vores brandtæppe 120 x 180 cm Hard Box EN1869 her.

Se vores brandtæppe std 120 x 180 cm Hard Box her.

Se vores brandtæppe 120 x 120 cm i blødt etui EN 1869 her.

 

Hvis du har brug for vejledning til dit køb af brandtæppe er du velkommen til at kontakte os på

telefon: 56 12 99 05 eller på e-mail: mail@brand-tech.dk

Brandtæppe 3-lag 120 x 180 cm | Tæppe af god kvalitet til lav pris!
Brandtæppe 3-lag 120 x 180 cm | Tæppe af god kvalitet til lav pris!
Brandtæppe 3-lag 120 x 180 cm | Tæppe af god kvalitet til lav pris!

Klik på billede for stor udgave
Vi anbefaler:

 

brandtæppe