Special strålerør Joma Fire nozzle JT502

Varenr. 17-502

Special strålerør Joma Fire nozzle JT502

 

Et unikt kvalitetsprodukt

 

Konstrueret med en Multi Flow dyse der sikrer fremragende

præsitionsslukning ved brandbekæmpelse.

 

Konstruktionen af røret gør det velegnet til brug med

ferskvand, skummidler og saltvand.

Efter brug med saltvand skal røret rengøres.

 

Drejeventilen med flow kontrol muliggør en fremragende

vandføring.

- stærk tåge -

Nem flush skylning for fjernelse af snavs

 

Specifikationer

Ydelse 0 - 400 ltr/min v. 7 bar

Vandydelsen reguleres i håndtaget

 

Max drift tryk 800 psi / 55 bar


1.695,00 DKK ekskl. moms / stk.
Strålerør info

Strålerør brannslange kan købes i forskellige varianter og størrelser. Her findes der  strålerør brannslange der varierer i forhold til kastelængde, dråbestørrelse og meget mere. Et strålerør sikrer, at man har fuld kontrol over vandafgivningen.

For det  bedste resultat, er det vigtigt at du til formålet vælger det rigtige strålerør brannslange. Når en stråle forlader strålerøret, er der op til flere faktorer der påvirker strålen. For det første vil den være påvirket af tyngdekraften og for det andet vil den være påvirket af luftmodstanden.

 

Strålerør brannslange

Da strålen fra et strålerør bliver påvirket af både tyngdekraft og luftmodstand, vil strålen naturligt afbøjes mod jorden. Den vil hermed også opløses efterhånden. En tredje faktor der vil  berøre strålen er, at der kommer varme luftstrømme fra branden som strålen rettes mod. Du skal derfor når du bruger dit strålerør brannslange til slukning af brande være opmærksom på disse faktorer når du bruger dit strålerør.

Skal dit strålerør brannslange bruges til et andet formål and brandslukning? Så bør du stadig være opmærksom på, at formålet med dit strålerør brannslange skal tages i betragtning, når du foretager dit køb.

 

Dette strålerør brannslange har en drejeventil med flow kontrol der gør det muligt at have en fremragende vandføring. Dette strålerør til brandslange har en stærk tåge. For yderligere information er du velkommen til at kontakte os. 


Klik på billede for stor udgave
Vi anbefaler:

 

brandtæppe